خسارت کلیه متوسط ​​با پروتئین 3+ می توانید آن را معکوس

در جون 11،2014، Bashaer که از عربستان سعودی به بیمارستان ما برای اولین بار آمد، او یک بیمار با صدمه به کلیه ها در حد متوسط ​​و پروتئین 3+، زیر برخی اطلاعات دقیق در مورد او باشد.

نام: Bashaer

جنسیت: زن

سن: 26

وضعیت تاهل: مجرد

محل تولد: مکه AlFaiha

بیماری تاریخچه: پروتئینوری 5 سال، سطح کراتینین شروع به افزایش و یک سال قبل و تشدید 2 ماه پیش

پس از آزمون تشخیص داده به عنوان گلومرولونفریت مزمن، مرحله 2 از نارسایی کلیه، کلیوی، کم خونی، کلیه، فشار خون بالا، هایپراوریسمیک، چاقی

پس از اطلاعات دقیق در مورد آزمون:

آزمایش خون نشان می دهد: تعداد گلوبول های سفید خون 14.53 ایکس 109 / L، تعداد گلبولهای قرمز خون به 4.41 ایکس 1012 / L، هموگلوبین 109 گرم / L

آزمایش ادرار نشان می دهد: پروتئین 3+، مخفی + خون،

عملکرد کبد: 52.5g TP / L، آلبومین 31g / L

هفت عملکرد کلیوی: اوره 13.3mmol ازت / L، 179umol کراتینین / L، 442umol اسید اوریک / L

24 ساعت سنجش کمی ادرار 3.86g / از 24h

سونوگرافی داپلر: ضایعات دو منتشر کلیه، در هر دو کلیه منقبض شده

نوار: عادی

رنگ سونوگرافی: عادی

اقدامات درمان: مصرف دارو گیاهی چینی دهان و خارجی، پا حمام درمانی و انما درمان به تخلیه مواد سمی و محافظت از عملکرد کلیه است. استفاده از مخلوط Maikang برای تنظیم خون و چی، در نتیجه به بهبود ایمنی. با توجه به طب سوزنی برای بهبود ایمنی. نگاهی به دارو حمام برای تقویت میکروسیرکولاسیون.، در همان زمان، برخی از داروها به کاهش فشار خون بالا و درمان کم خونی.

پس از درمان، کاهش پروتئین به +، پروتئین مخفی -، کراتینین 178 umol / L، نیتروژن اوره 11.6mmol / L، اسید اوریک 339 umol / L، 24 ساعت پروتئین ادرار 0.89g سنجش کمی / از 24h.

از بالا ما می توانید ببینید که بیماری او را به خوبی می رود، به منظور تحکیم اثر درمانی، ما او را به برخی از داروها را بعد از او به خانه برگردانید. در همین حال، ما از تلفن های خود را در زمان برای نظارت بر وضعیت بیماری را.

اگر شما میخواهید بدانید که اطلاعات بیشتر در مورد روش درمان، شما می توانید پیام را ترک و یا به ما ایمیل. ایمیل ما: کلیه kidney-support@hotmail.com.

:: برچسب‌ها: آسیب کلیوی متوسط​​، پروتئین 3 +، مطلب را ,
تاریخ انتشار : شنبه 22 شهريور 1393 | نظرات ()